КЛУБ КРЕАТИВНИ ВАСПИТАЧ

By | 4. September 2017.

КЛУБ КРЕАТИВНИ ВАСПИТАЧ

Поштоване колегинице и колеге ,

Савез удружења васпитача Србије жели да оснује клуб КРЕАТИВНИ ВАСПИТАЧ.

Желимо откровење у вама, ствараоце који имају јединствене интелектуалне потенцијале комбиноване са високом мотивацијом и креативношћу у обављању појединих активности, а који желе да испоље и употребе своју : машту, визију, оригиналност, продуктивност … једноставно желимо да окупимо васпитаче који виде и решавају проблеме на нов, другачији начин , који желе да своју способност искористе и кроз разне идеје дођу до нових различитих решења применом маште и знања у датој ситуацији, да створе нешто ново, вредно.

Разлог је једноставан – треба ићи у сусрет будућности!
Искористимо
своје најјаче оруђеВОЉУ И МАШТУ!

Желимо да створимо и остваримо посебне активности усклађене са вашим потребама и потенцијалима.

Ваш таленат је бескрајно разнолик, имате различите способности. Заједно треба мудро да искористимо дар надахнућа васпитача. Једини начин да то остваримо и сагледамо сво богатство ваших креативних капацитета, то што у себи носите , је да се окупимо сви на истом месту у клуб КРЕАТИВНИ ВАСПИТАЧ.

Креативни, посебно надарени васпитачи треба да буду пилоти, не стручњаци који остварују високе резултате већ креативне особе које поседују идеју, машту, упорност, иcтрајност и стрпљење да мењају себе и делатност у којој раде. Само уједињени можемо да остваримо прелаз од стручњака до стваратеља.

Сврха Клуба Креативни васпитач је да представимо васпитаче – просветне раднике који активно стварају , рађају нешто другачије и који се по објективним резултатима издвајају у својој професији квалитетом свог ресурса.
Само заједно можемо да мењамо предшколство !!!

Савез жели да препозна ваше могућности и омогући развој из разних области !

Члан куба се постаје попуњавањем приступнице.

26. јануара 2016. ВАШ САВЕЗ ВАСПИТАЧА

Pristupnica: